Kettlebell / Circuit Workout / Zenboksen

Bootcamp / Kettlebell

KETTLEBELL | BOOTCAMP | CORE WORKOUT

WIL JE OOK LEKKER IN JE LIJF ZITTEN, STERKER WORDEN EN VETVERBRANDEN? DOE DAN MEE MET DE KETTLEBELL WORKOUT!

De kettlebell komt oorspronkelijk uit Rusland waar het een girya wordt genoemd. Dit is de ideale manier van trainen in combinatie met een dieet om veel kilo’s aan lichaamsvet te verliezen. Total body shape workout waarbij 30 min ruim voldoende is. Vanwege de korte intensiteit van deze work-out geef je je lichaam steeds een prikkel, waardoor je fitheid op verschillende niveaus snel toeneemt. Een boost voor je stofwisseling, waardoor je je de hele dag energiek voelt. Voor vrouwen is deze work-out bovendien ideaal om de hormoonhuishouding in balans te brengen en te houden.

Kettlebell | Bootcamp | Core workout
Dit is een small group training met een groepsomvang van max 12 personen. De les duurt 45 min. en wordt zowel binnen als buiten gegeven  Deze les is er iedere woensdagavond van 18.00 - 18.40 uur en zaterdagochtend van 09.00 - 9.40  uur.

Wil je ook 2x per week kettlebell bootcamp-en?!

 

Circuit training 

CIRCUITTRAINING IN KLEIN GROEPSVERBAND ( max 10 ) 
Duo training of met 4 tot max 10 personen: Samen met je partner, vriend, vriendin of familielid, dit is niet alleen veel gezelliger maar werkt ook motiverend om te gaan sporten.
Circuit training is een manier van trainen waarbij aerobe training en krachttraining elkaar afwisselen. Je bent voortdurend in beweging, met weinig tot geen rust tussen de oefeningen door. Meestal wisselen de oefeningen tussen boven- en onderlichaam elkaar af. Zodra alle oefeningen zijn gedaan is het circuit voltooid en kun je rusten. Vaak worden de oefeningen na die rustperiode nog een of meerdere keren herhaald. Je kunt een bepaald aantal herhalingen uitvoeren, of voor een bepaalde tijd een oefening uitvoeren.

Voordelen van een circuittraining:

– je belast de spiergroepen bij circuittraining individueel. Dit heeft als voordeel dat de spier sterker wordt
– het is toegankelijk voor iedereen want er is geen instapniveau
– het is een super workout voor je algemene uithoudingsvermogen
– het is in groepsverband waardoor je gemotiveerd door je medesporters
– je traint je hele lichaam in 40 minuten ( incl rust en cooldown )

 

Circuittraining is er elke donderdagochtend van 10.30 - 11.10 uur. ( je maakt gebruik van de cardio apparaten en losse fitness attributen. ) Mijn doel is dat je of jullie verantwoord en gemotiveerd blijven sporten. De hele les is er begeleiding !!!!

 

ZENBOKSEN

ZENBOKSEN IN KLEIN GROEPSVERBAND ( 2x in de week ) 

GROEPSGROOTTE 12 PERS.

Combi tussen Tai Chi / Kick en fun ( staande boxpaal ) / Tai Bo / Combat en Yoga op opzwepende muziek.

Elke dinsdagavond van 20.20 - 21.15 uur  en Woensdagochtend 10.15 - 11.10 uur.

 

Graag Boks handschoenen en Yoga matje meenemen ( is ook in bruikleen )