Kettlebell / Circuit Workout

Bootcamp / Kettlebell

KETTLEBELL | BOOTCAMP | CORE WORKOUT

WIL JE OOK LEKKER IN JE LIJF ZITTEN, STERKER WORDEN EN VETVERBRANDEN? DOE DAN MEE MET DE KETTLEBELL WORKOUT!
De kettlebell komt oorspronkelijk uit Rusland waar het een girya wordt genoemd. Dit is de ideale manier van trainen in combinatie met een dieet om veel kilo’s aan lichaamsvet te verliezen. Total body shape workout waarbij 30 min ruim voldoende is. Vanwege de korte intensiteit van deze work-out geef je je lichaam steeds een prikkel, waardoor je fitheid op verschillende niveaus snel toeneemt. Een boost voor je stofwisseling, waardoor je je de hele dag energiek voelt. Voor vrouwen is deze work-out bovendien ideaal om de hormoonhuishouding in balans te brengen en te houden.

Kettlebell | Bootcamp | Core workout
Dit is een small group training met een groepsomvang van max 10 personen. De les duurt 45 min. en wordt zowel binnen als buiten gegeven  Deze les is er iedere woensdagavond van 18.15 - 19.00 uur en zaterdagochtend van 09.15 - 10.00  uur. Wil je ook 2x per week kettlebell bootcamp-en?!

 

Yoga buiten

Wanneer het weer het toelaat dan wordt er  Yoga op het strand of in het park gegeven.

 

 

Circuit training 

CIRCUITTRAINING IN KLEIN GROEPSVERBAND
Duo training of met 4 of 6: Samen met je partner, vriend, vriendin of familielid, dit is niet alleen veel gezelliger maar werkt ook motiverend om te gaan sporten. Kan je op onderstaande tijden niet en je bent met 2 of 4 personen dan kunnen we altijd een uurtje inplannen.
Circuit training is een manier van trainen waarbij aerobe training en krachttraining elkaar afwisselen. Je bent voortdurend in beweging, met weinig tot geen rust tussen de oefeningen door. Meestal wisselen de oefeningen tussen boven- en onderlichaam elkaar af. Zodra alle oefeningen zijn gedaan is het circuit voltooid en kun je rusten. Vaak worden de oefeningen na die rustperiode nog een of meerdere keren herhaald. Je kunt een bepaald aantal herhalingen uitvoeren, of voor een bepaalde tijd een oefening uitvoeren.

Circuittraining is er elke dinsdagavond van 18.15 - 19.00 uur op het sportveld van de Tochtwaard (Huiswaard 1). Mijn doel is dat je of jullie verantwoord en gemotiveerd blijven sporten