ABONNEMENTEN

Je hebt keuze uit maandkaart, rittenkaart en abonnementen. Een halfjaar abonnement is 26,50 per maand! ( 5 x zumba onbeperkt ). Voorwaarden 1 maand opzegtermijn. Maandkaart ( stopt vanzelf ) 29,50. All in 6 maanden abonnement 37,50 ( alle lessen Pilates, Jumping, Pound, Bootcamp, Zumba, Yoga ). Voorwaarden 1 maand opzegtermijn. Rittenkaarten 6x rittenkaart 55 euro / 10x rittenkaart 80 euro / 15x rittenkaart 100 euro. Personal training is afhankelijk van de les en de tijdsduur is het nu ook mogelijk om een 1 op 1 of small group training aan te vragen. Hierbij wordt d.m.v. een intake gesprek een training op maat gepland. (vraag hiervoor naar de voorwaarden)

Shop

BETALING

Indien je niet wilt gebruikmaken van de online shop je mag je lesgeld ook overmaken naar NL11 INGB 0003910086 tav Yam Dance Alkmaar. Je kan ook met ‘TIKKIE’ betalen. Contant gepast betalen is ook mogelijk, geef dit dan even door.


VOORWAARDEN ZUMBA ALKMAAR

Graag van te voren afmelden via de whatsapp, ook bij een proefles. Eet voor de les weinig of licht verteerbaar voedsel. Korter dan 1 uur van te voren wordt afgeraden. Kom op tijd zodat je rustig en ontspannen aan de les kunt beginnen. Graag 10 à 5 min. van te voren aanwezig zijn. Bij een leswissel van 2 uren graag 5 min van te voren aanhouden. Schoenen en jassen blijven in de zaal dit i.v.m diefstal. Mobiele telefoons zijn uitgeschakeld. Wie zich wil omkleden voor de les kan de toiletruimte gebruiken of achter het gordijn in de zaal van De Rekere. Zumba Alkmaar is niet aansprakelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van eigendommen. Deelname aan de lessen is op eigen risico, raadpleeg bij twijfel een arts of fysiotherapeut. Zumba Alkmaar is niet aansprakelijk voor enig lichamelijk- of psychischletsel die zijn ontstaan voor, tijdens of na de lessen. Op reeds betaalde kaarten kan geen restitutie worden verleend. De kaart kan niet op een andere naam of persoon worden geschreven. Vroegtijdige beëindiging van een rittenkaart in geval van ziekte: Bij langdurige ziekte of een blessure kan de rittenkaart tijdelijk worden gepauzeerd. Een verzoek om vroegtijdige beëindiging moet schriftelijk worden ingediend bij Zumba Alkmaar en met een doktersverklaring. Zumba Alkmaar heeft het recht om het lesrooster ten aller tijden te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden, voor zover mogelijk, vooraf aangekondigd door vermelding op de website en/of per e-mail.

COOKIES: Zumba Alkmaar verzamelt persoonsgegevens van deelnemers voor het bijhouden van haar ledenbestand, voor het uitvoeren van betalingsopdrachten, voor de administratie en informatie doeleinden. Zumba Alkmaar gaat zorgvuldig om met deze verzameling van persoonsgegevens en neemt daarbij het bepaalde in de Wet AVG in acht. Is je kaart vol of verlopen en je wilt niet meer met de lessen meedoen dan waardeert Zumba Alkmaar het als je dit via de mail of Whatsapp mededeelt, dit vanwege de beperkte ruimte maar ook om de persoonlijke sfeer van Zumba Alkmaar (gèèn sportschool taferelen).