ABONNEMENTEN / RITTENKAARTEN

Je hebt keuze uit maandkaart, rittenkaart en abonnementen. Een halfjaar abonnement is 27,50 per maand! ( ONBEPERKT zumba ook de zumba gold lessen ). 1 Jaar abonnement 24,50 ( stopt automatisch ). Maandkaart ( stopt vanzelf ) 30,00. All in 6 maanden abonnement 37,50 ( alle lessen Pilates, Jumping, Booty, Pound, Bootcamp, Zumba, BUNGEE Fitness, BARRE, Boks&Yoga , BUNGEE BOXING, AERIAL YOGA, Kangoo, YIN / POWER en GENTLE YOGA ) Rittenkaarten 6x rittenkaart 55 euro / 10x rittenkaart 85 euro / 15x rittenkaart 110 euro.

Shop

BETALING

Indien je niet wilt gebruikmaken van de online shop je mag je lesgeld ook overmaken naar NL11 INGB 0003910086 tav FITWOW. Je kan ook met ‘TIKKIE’ betalen. Contant gepast betalen is ook mogelijk, geef dit dan even door.


VOORWAARDEN ZUMBA ALKMAAR

Graag van te voren afmelden via de whatsapp of via de traininsapp FITWOW , ook bij een proefles tenzij 24 uur van te voren.

Bij de lessen Jumping of Bungee of Boksen altijd via whatsapp op dezelfde dag minimaal 5 uur van tevoren ivm wachtlijsten. Het is sportief als je dit eerder weet zodat de andere persoon deze les kan volgen.

Check altijd je schoenen zeker als je van buitenaf komt ivm met kauwgum of anders. Het liefst schoenen aandoen in de zaal.

Eet voor de les weinig of licht verteerbaar voedsel. Korter dan 1 uur van te voren wordt afgeraden. Kom op tijd zodat je rustig en ontspannen aan de les kunt beginnen. Graag 10 à 5 min. van te voren aanwezig zijn. Bij een leswissel van 2 uren graag 5 min van te voren aanhouden. Schoenen en jassen blijven in de zaal dit i.v.m diefstal.  Er zijn kluisjes.

Mobiele telefoons zijn uitgeschakeld. Wie zich wil omkleden voor de les kan de toiletruimte gebruiken of kleedruimte . Zumba Alkmaar is niet aansprakelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van eigendommen.

Deelname aan de lessen is op eigen risico, raadpleeg bij twijfel een arts of fysiotherapeut. Zumba Alkmaar is niet aansprakelijk voor enig lichamelijk- of psychischletsel die zijn ontstaan voor, tijdens of na de lessen. Op reeds betaalde kaarten of losse lessen / proeflessen kan geen restitutie worden verleend. Wel kan er een andere datum geregeld worden. Zumba Alkmaar kan alle tijden een les niet laten doorgaan ivm met omstandigheden. De rit krijg je terug via de app of je krijgt de mogelijkheid om een andere datum of les te kiezen.

De kaart kan niet op een andere naam of persoon worden geschreven. ( bij uitzondering in overleg )

Vroegtijdige beëindiging van een rittenkaart in geval van ziekte: Bij langdurige ziekte / vakantie of een blessure kan de rittenkaart of kaart tijdelijk worden gepauzeerd. Een verzoek om vroegtijdige beëindiging moet schriftelijk worden ingediend bij Zumba Alkmaar en met een doktersverklaring. Zumba Alkmaar heeft het recht om het lesrooster ten aller tijden te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden, voor zover mogelijk, vooraf aangekondigd door vermelding op de website en/of per e-mail.

COOKIES: Zumba Alkmaar verzamelt persoonsgegevens van deelnemers voor het bijhouden van haar ledenbestand, voor het uitvoeren van betalingsopdrachten, voor de administratie en informatie doeleinden. Zumba Alkmaar gaat zorgvuldig om met deze verzameling van persoonsgegevens en neemt daarbij het bepaalde in de Wet AVG in acht. Is je kaart vol of verlopen en je wilt niet meer met de lessen meedoen dan waardeert Zumba Alkmaar het als je dit via de mail of Whatsapp mededeelt, dit vanwege de beperkte ruimte maar ook om de persoonlijke sfeer van Zumba Alkmaar (gèèn sportschool taferelen).