TARIEVEN

Een van de redenen om Zumba Alkmaar te kiezen is dat het geen inschrijvingsgeld of abonnementen aanbiedt. Je zit dus niet aan een jarenabonnement vast. Je kunt een maandkaart kopen ( per maand ) of een rittenkaart. ( betaal je per les ) en is 3.5 mnd geldig. Alle voorwaarden staan hieronder goed beschreven.

Let op Dance Deal Aanbieding !!!

 

Ook hier Alkmaar pas !!

Mensen met een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm krijgen de AlkmaarPas via de gemeente Alkmaar. Je kan bij Zumba Alkmaar je Alkmaarpas laten inscannen.

 

Lesrooster :

Maandag avond 20.18 tot 21.15  (vanaf 2020)

Woensdag ochtend 9.15 tot 10.15

Woensdagavond 19.00 tot 20.00

Vrijdagochtend 9.00 tot 10.00

elke maand een zumbaparty of masterclass !!

 

RITTENKAARTEN


10x RITTENKAART KETTLEBELL 50,00
(3,5 maanden geldig)

10x RITTENKAART ZUMBA 75,00
(3,5 maanden geldig)

LOSSE LESSEN


1x LOSSE LES KETTLEBELL 7,50

1x LOSSE LES ZUMBA of BBB 7,50

1x PROEFLES ZUMBA of BBB 5,00

 

MAANDKAART ZUMBA 

ALLE ZUMBALESSEN INCL BUITENTRAINING KETTLEBELL 

24,50 


 

 

PERSONAL TRAINING | Afhankelijk van de les en de tijdsduur is het nu ook mogelijk om een 1 op 1 of small group training aan te vragen. Hierbij wordt d.m.v. een intake gesprek een training op maat gepland. (vraag hiervoor naar de voorwaarden)

BETALING

Overmaken naar NL11 INGB 0003910086 tav Yam Dance Alkmaar. Je kan ook met ‘TIKKIE’ betalen. Contant gepast betalen is ook mogelijk, geef dit dan even door. Je krijgt nadat je hebt betaald een wachtwoord voor de online agenda. Wil je meedoen aan een les geef je op via het lesrooster in de online agenda. Als je een 'proeflesser' bent kun je dit het beste via de whatsapp doen of stuur een mail. Bij geen response altijd even bellen, dit kan uitsluitend tijdens kantooruren.


VOORWAARDEN ZUMBA ALKMAAR

Graag van te voren afmelden via de whatsapp, ook bij een proefles. Eet voor de les weinig of licht verteerbaar voedsel. Korter dan 1 uur van te voren wordt afgeraden. Kom op tijd zodat je rustig en ontspannen aan de les kunt beginnen. Graag 10 à 5 min. van te voren aanwezig zijn. Bij een leswissel van 2 uren graag 5 min van te voren aanhouden. Schoenen en jassen blijven in de zaal dit i.v.m diefstal. Mobiele telefoons zijn uitgeschakeld. Wie zich wil omkleden voor de les kan de toiletruimte gebruiken of achter het gordijn in de zaal van De Rekere. Zumba Alkmaar is niet aansprakelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van eigendommen. Deelname aan de lessen is op eigen risico, raadpleeg bij twijfel een arts of fysiotherapeut. Zumba Alkmaar is niet aansprakelijk voor enig lichamelijk- of psychischletsel die zijn ontstaan voor, tijdens of na de lessen. Op reeds betaalde kaarten kan geen restitutie worden verleend. De kaart kan niet op een andere naam of persoon worden geschreven. Vroegtijdige beëindiging van een rittenkaart in geval van ziekte: Bij langdurige ziekte of een blessure kan de rittenkaart tijdelijk worden gepauzeerd. Een verzoek om vroegtijdige beëindiging moet schriftelijk worden ingediend bij Zumba Alkmaar en met een doktersverklaring. Zumba Alkmaar heeft het recht om het lesrooster ten aller tijden te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden, voor zover mogelijk, vooraf aangekondigd door vermelding op de website en/of per e-mail.

COOKIES: Zumba Alkmaar verzamelt persoonsgegevens van deelnemers voor het bijhouden van haar ledenbestand, voor het uitvoeren van betalingsopdrachten, voor de administratie en informatie doeleinden. Zumba Alkmaar gaat zorgvuldig om met deze verzameling van persoonsgegevens en neemt daarbij het bepaalde in de Wet AVG in acht. Is je kaart vol of verlopen en je wilt niet meer met de lessen meedoen dan waardeert Zumba Alkmaar het als je dit via de mail of Whatsapp mededeelt, dit vanwege de beperkte ruimte maar ook om de persoonlijke sfeer van Zumba Alkmaar (gèèn sportschool taferelen).