KANGOO FITNESS & BUNGEE SUPER FLY

KANGOO JUMPING! UNIEK, DE ENIGE IN ALKMAAR!

Een groepsles Kangoo duurt 45 minuten, is lekker pittig en bedoeld om conditie op te bouwen. Met de Kangoo Jumps Rebound Shoes® verbrand je maar liefst 25% meer calorieën! Oorspronkelijk zijn de Kangoo Jumps ontwikkeld voor mensen met knieklachten; zij vangen tot 80% van de shockimpact op tijdens het lopen. De les zit vol swingende muziek, je leert een combinatie vol bewegingen op de Kangoo Jumps Rebound Shoes® en geeft veel plezier tijdens het sporten! We doen dit op jaren 70 / 80 / 90 of vette house beats muziek . Check het rooster, deze les is voorlopig op zaterdag om 12.00 uur en vanaf april op vrijdagavond om 18.45 uur.

BUNGEE FITNESS ALKMAAR 

Gaaf he, eindelijk Bungee fitness in Alkmaar en we zijn de enige in Alkmaar. Bungee Fitness wat is dat? Bungee Fitness is een cardio training en een full body workout waar je verschillende oefeningen uitvoert al zwevend in een Bungee tuigje! Tijdens deze workout spring en vlieg je door de lucht en werk je op een speelse manier aan je core stabiliteit, wat zorgt voor een unieke sportbeleving. losse les 17,50

Er zijn 2 mogelijkheden:
Groepsles BUNGEE FITNESS is op zaterdagochtend om 11.45 uur (max 7 personen). BUNGEE FITNESS 1 OP 1 is mogelijk, kosten 75,- per uur. Losse groepsles is 17.50 per persoon.

BUNGEE FITNESS

De les bestaat uit Fitness, Dans, Kungfu en Yoga op muziek. Deze zit in je all in abonnement of rittenkaart. Met deze les zit je op een wachtlijst bij een te late annulering (4 uur van te voren) wordt er een bedrag van 10,00 euro in rekening gebracht aangezien dit een kleine groepsles betreft en je een plek reserveert.
Zie hiervoor het lesrooster>> OF... 2 OP 1.
Dit zijn lessen waarbij je de eerste technieken leert, hoe werkt de Bungee en hoe kan je deze veilig gebruiken. Ook leer je de basis bewegingen, zoals squats, jumps, pushups en burpees. Plezier, veiligheid en ontdekken staan voorop in de beginners lessen. LET OP! Gewicht tussen de 50 tot 85 kilo. Op mijn Social Media of Youtube staan filmpjes van deze les.