KANGOO & BUNGEE FITNESS

KANGOO JUMPING! UNIEK, DE ENIGE IN ALKMAAR!

Een groepsles Kangoo duurt 45 minuten, is lekker pittig en bedoeld om conditie op te bouwen. Met de Kangoo Jumps Rebound Shoes® verbrand je maar liefst 25% meer calorieën! Oorspronkelijk zijn de Kangoo Jumps ontwikkeld voor mensen met knieklachten; zij vangen tot 80% van de shockimpact op tijdens het lopen. De les zit vol swingende muziek, je leert een combinatie vol bewegingen op de Kangoo Jumps Rebound Shoes® en geeft veel plezier tijdens het sporten! We doen dit op jaren 70 / 80 / 90 muziek en wat helemaal leuk is mocht je in een gekke bui zijn. Wendy heeft vroeger een verkleedwinkel gehad in de binnenstad van Alkmaar waardoor er vast nog wel een afro pruik of glitterjasje ligt.

Nu elke dinsdagavond om 18.45 ( max 12 personen )

BUNGEE FITNESS ALKMAAR 

Gaaf he eindelijk Bungee fitness in Alkmaar en we zijn de enige in Alkmaar. Bungee Fitness wat is dat? Bungee Fitness is een cardio training en een full body workout waar je verschillende oefeningen uitvoert al zwevend in een Bungee tuigje! Tijdens deze workout spring en vlieg je door de lucht en werk je op een speelse manier aan je core stabiliteit, wat zorgt voor een unieke sportbeleving.

Er zijn 2 mogelijkheden: Groepsles BUNGEE FITNESS vrijdagochtend van 11.10 tot 11.45 ( max 6 personen ) Elke ZATERDAG OCHTEND BUNGEE BOXING om 12.00 tot 12.45

 

Wil je Bungee Fitness 1 op 1 dat kan ook kosten 50,00 per uur.

BUNGEE FITNESS

De les bestaat uit Fitness, Dans, Kungfu en Yoga op muziek. Deze zit in je all in abonnement of rittenkaart. Met deze les zit je op een wachtlijst bij een te late annulering (4 uur van te voren) wordt er een bedrag van 10,00 euro in rekening gebracht aangezien dit een kleine groepsles betreft en je een plek reserveert. Zie het lesrooster>> OF... 2 op 1. Dit zijn lessen waarbij je de eerste technieken leert, hoe werkt de Bungee en hoe kan je deze veilig gebruiken. Ook leer je de basis bewegingen, zoals squats, jumps, pushups en burpees. Plezier, veiligheid en ontdekken staan voorop in de beginners lessen. LET OP! gewicht tussen de 50 tot 85 kilo. Op mijn Social Media of Youtube staan filmpjes van deze les.