TEAMUITJE | VRIJGEZELLENFEESTJE

WORKSHOP BURLESQUE AVONDJE

Burlesque is een dans waarin het vieren van vrouwelijkheid centraal staat. Leer de verleidings en tease dans met een knipoog. Tijdens deze workshop krijg je eerst een korte demonstratie om daarna deze choreografie samen in te studeren. Denk aan de films Showgirls en Burlesque. Je leert ook een dans op een stoel met verschillende attributten zoals veren, handschoenen, hoedjes etc. De studio krijgt een nachtclub setting met een mooi verlichte podium waardoor je meer op je gemak voelt. Drankjes en hapjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Je kunt deze workshop ook met professionele fotograaf boeken. Deze maakt een mooie portret foto van iedereen. Informeer naar de mogelijkheden.

WORKSHOP 70's/80's/90's KANGOO JUMPING

Met de speciale KANGOO JUMP schoenen, jump je op de leukste disco muziek. Deze disco dansavond is een combinatie van bepaalde bewegingen/oefeningen op leuke muziek geeft veel plezier. Alle thema disco-kleding als afropruiken, glitterjasjes en meer gekkigheid is aanwezig. Boeken vanaf 5 en tot en met 15 personen. (graag de maten van de schoenen vermelden).

WORKSHOP BUNGEE FITNESS-JUMPING

Wil je iets sportiefs maar ook wat uitdagends met je collega's of vriendinnen doen dan kun je de Bungee Fitness boeken. Vliegen aan elastiek, gewichtsloosheid voelen, draaien en springen. Max 16 personen verdeeld over 2 uur of 2 groepen. LET OP! Gewicht tussen de 50 tot 85 kilo.

FITWOW FUN PARTY | KEUZE UIT DIVERSE FUN WORKOUTS

Heb jij iets te vieren? Kinderfeestje, teambuilding, vrijgezellenfeest of een famielie-, vriendenfeestje? Fitwow Studio heeft speciaal op maat gemaakte Fun Workouts, inclusief hapje & drankje (lunch is ook mogelijk). Je kan kiezen uit alle Fun Workouts of een combinatie van  workouts naar keuze.