PARTY EVENTS 2024

ZUMBA MASTERCLASS MARK KRAMER

Mark Kramer komt naar Nederland. Op zaterdag 12 Oktober van 14.00 16.30 met Special Guest Kalidou Diallo uit Parijs.
Locatie De Meent Sportcomplex Alkmaar

 

WORKSHOP AFRO HOUSE

Op zondag 4 februari organiseer ik een Afro House workshop afrobeat & afrocaribean en house, duur workshop 1,5 uur en is 12,50 per persoon max 30 personen. Van 10.30 tot 12.00 uur.

Zie het lesrooster>>

WORKSHOP TWERKING

Met Claudia Beleza ( uit Brazilie ). Zij komt zondag 26 November om 12.30 een twerk workshop geven. Twerken is een dans die je voornamelijk doet door te bewegen met je billen en heupen. Je beweegt je ‘booty’ flink op en neer en heen en daarom wordt twerken als sexy ervaren. Je leert hoe je de dansbewegingen goed uitvoert en je ervaart twerken als een ware workout. Twerken is namelijk goed voor flink wat spieren, zoals die in je billen, heupen, buik en onderrug en daarbij verbrand behoorlijk wat calorieën tijdens een sessie. Wil je dit ook een keer proberen kosten 15,-. Zie het lesrooster>>

MASTERCLASS POWER WOMEN OUTDOOR

Op zondag 14 Juli organiseer ik een zumba masterclass en dan komen er 4 power women uit de ZUMBA wereld. Alina Duma / Raffaela Tala / Adela en Giovanna. Van 13.30 tot 16.30 uur. Locatie Alkmaar

Early bird kaarten 42,50. Zie het lesrooster>>

ZUMBA MASTERCLASS
REMY DOS REIS

WOW TE GEK !!
Remy Dos Reis is bekend van Zumba France en Next rising star zumba presenter. Hij komt op zondagmiddag een zumba masterclass geven. Iedereen is welkom bij deze les. Early bird uitverkocht !!
Zondag 24 Maart. Starttijd onder voorbehoud 14.00 tot 15.30 uur. Boek je kaart hier of app mij 0651597403. Zie ook het lesrooster>>

ZUMBA MASTERCLASS
WILLIAM FLORES !IN THE PAST!

JAMMER DEZE WORKSHOPS OF MASTERCLASSES KUN JE NIET MEER BOEKEN!
Hij komt maar voor de 2de keer in Nederland. Nu op zaterdag 20 Mei 2023 samen met Atef Blaqui. Ik vier namelijk mijn eerste verjaardag (BESTAAN)  met FITWOW ( Zumba Alkmaar )
WILLIAM FLORES & ATEF BLAQUI 
William is een master in Reggeaton, check zijn Youtube kanaal of instagram. Hij geeft op 20 mei een Zumba masterclass samen met mij en Atef Blaqui. Een echt topfeest dus 2,5 uur nonstop dansen
Start 19.00 tot 21.30 uur. Boek je kaart hier of app mij 0651597403. Zie ook het lesrooster>>

ZUMBA MASTERCLASS
BECHIR BEN DHIEF

Voor de tweede keer komt Bechier naar Alkmaar. Op zondag 12 maart van 11.00 t/m 12.30 uur komt ZJ Bechier Ben Dhief zijn danskunsten laten zien. Deze danser heeft zich gespecialiseerd in Dancehall en Afrobeat. ( ZJ = zumba jammer ) Ben je ook zo benieuwd naar zijn les en dansjes. Prijs 15,- leden en Niet leden 20,-. VOL=VOL!
Zie het lesrooster>>

BURLESQUE WORKSHOP 

Op vrijdagavond 19 april, 25,- per persoon. Max 18 personen. VOL=VOL! Je kan deze workshop ook als grote groep boeken voor een vrijgezellenfeestje.

Sta in je vrouwelijke kracht!! Krijg contact met eigen power vrouw. Vind je het lastig om de verbinding aan te gaan met je vrouwelijkheid dan is deze workshop echt wat voor jou! Voordat mijn fulltime job fitness/zumbadocente, heb ik 20 jaar op het podium gedanst in shows, beurzen en als Gogo danseres, animatie meisje, als choreografe en burlesque danseres. Ik maakte mijn eigen kleding en shows zelf. Ik werd geboekt voor vrijgezellenfeestjes en bedrijven maar heb ook op de meest exclusieve parties kunnen performen.

Burlesque staat voor humor, spanning, uitstraling met mooie danslijnen en acting. Maak kennis met deze verleidelijke vrouwelijke dans/acting. Inclusief drankje, hapje en een leuke verrassing.

Boek deze les hier of op zumbaalkmaar.nl of fitwow.nl.

Zie het lesrooster>>

YOGA DAG DEEL II 15 september 

ADEMCIRKEL / SOUNDHEALING / YOGA NIDRA

Gezonde hapjes en drankjes, deelname 26,50. Boek deze les hier of op zumbaalkmaar.nl en op fitwow.nl

Zie het lesrooster>