WENDY SLOF

WIE BEN IK?

Ik ben Wendy Slof 47 jaar oud, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Dansen en Sporten is mijn lust en mijn leven. Vanaf mijn 4de jaar stond ballet en turnen centraal en vanaf mijn 20ste heb ik tot mijn 37ste professioneel gedanst. Omdat dit veel reis- en nachtwerk betrof was dit een aanslag op mijn lijf dus ging ik ernaast veel sporten in combinatie met lesgeven.

Ik begon met Streetdance les en in 2002 ging ik de fitness wereld in en maakte ik kennis met Les Mills, Yoga - Pilates en Zumba. Ik heb vele workshops en opleidingen gevolgd zoals Aalo allround fitness (aerobic, steps, body en mind, power yoga) instructeur, Les Mills, Bodybalance, Shbam, Bodyjam, Mat training, Pilates certificate en Pilates Perfect, Personal Training cursus bij Fitness First, Piloxing, de peuter- en kleuteryoga opleiding bij EigenWijze en Zwangerschapsbegeleiding, 200 uur Yin-opleiding en ik kan nog wel even doorgaan. Als zzp-er heb ik bij verschillende sportscholen in Alkmaar en omstreken lesgegeven, dit was bij Fitness First, Bodyaction Schagen, Dynamic Fit, My Healthclub Heerhugowaard, Victorie Plaza en BigGym zie onder videofragment.

Vanaf augustus 2019 ben ik met de dansstudio Zumba Alkmaar van start gegaan. Niet alleen met danslessen maar ook Fitness Kettlebell, Bootcamp training en ook met Pound Rockstar en Jumping fitness.

 

DANSERES

Ik ben begonnen als danseres in 1996 in clubs en discotheken wat later uit groeide tot een eigen dansschool bij Randall Scott Dance Center en een bemiddelingsburo voor dansers. Ik heb mooie dingen gezien en meegemaakt zoals de Dance Events Streetparade Rotterdam 2001, Streetparade Middelburg 2004, Sensation Black en White shows in 2006,  Mysteryland in 2001 en op Dancevalley van Club Marcanti in 2003. De bekendere clubs zoals Lexion, Latido, Club Seven, Escape, De Danssalon. Ik heb op meerdere beurzen en bedrijfsevenementen gestaan met eigen choreo's en shows. Ik mocht achter artiesten staan zoals Gerard Joling tot DJ Jose en G-Spott. Ik ben op 37 jarige leeftijd gestopt aangezien ik zwanger werd en dit te zwaar werd om het erbij te gaan doen.

 

 

 

TOT SNEL IN 1 VAN MIJN LESSEN!

 

ZUMBA ALKMAAR

Toen de Zumba in 2009 in mijn leven kwam, ging mijn hart open. De opzwepende tropische muziek, de vrijheid in de choreografie, de passie en creatie, de mix van dansstijlen en vooral de groep mensen waar ik les aan geef. Er is niets leuker dan voor een gezellige zumba groep te staan. Je vergeet dat je aan het sporten bent en het uur vliegt voorbij waardoor je onbewust lekker wat calorieën verbrandt en aan je shape en conditie werkt.

IEDEREEN KAN DANSEN 

Laat je niet afschrikken omdat ik een danseres ben, in mijn klas zijn er geen oordelen of je het goed kan of hoe je eruit ziet. Iedereen kan dansen op zijn eigen manier. In mijn zumba groep is de sfeer alleen maar fun en gezelligheid. Alle leeftijden doen mee.  Op mijn YouTube kanaal laat ik de nieuwste zumba choreo zien. Wil je alvast een voorproefje zien hoe ik mijn zumba les geef? Neem een kijkje op mijn YOU TUBE KANAAL>>