JUMPING FITNESS

De enige in Alkmaar 

JUMPING FITNESS  

Geschikt voor iedereen

Gewicht, leeftijd of trainingsniveau zijn niet relevant voor beginners. Het belangrijkste is dat je plezier wilt hebben!
Sprongen en technieken zijn gemakkelijk te leren en garanderen zelfs beginners snelle succeservaringen. ( behalve als je verder dan 3 maanden zwanger bent of een pacemaker hebt )

Perfect tegen stress

Jumping Fitness maakt je gelukkig, want tijdens de work-out komen endorfines vrij! Waarom dat zo is? Omdat Jumping Fitness een intensieve training op energieke muziek biedt en gelijktijdig een geweldige teamgeest creëert.

Efficiënte training

Buik, benen, billen – Jumping Fitness maakt je hele lichaam stevig. Gelijktijdig verbeteren de dynamische oefeningen het uithoudingsvermogen en helpen rugproblemen te voorkomen.

Effectieve calorieverbranding

Tijdens een Jumping Fitness work-out zijn er meer dan 400 spieren aan het werken, veel meer dan bij vergelijkbare duursporten. Jumping Fitness is duidelijk effectiever dan joggen voor het lichaam en het ontlast bovendien de gewrichten.

Weetjes van jumping fitness Alkmaar 

Bij Jumping Fitness train je al je spieren. Deze training is bevorderend voor je stofwisseling, conditie van het hart, bloedsomloop, lymfestelsel en zorgt tevens voor een betere én diepere slaap. Ook eventuele cellulitisproblemen verminderen na een paar sessies Jumping Fitness.

Jumping fitness kun je bij zumbaalkmaar / fitwow 4x in de week doen.

Volwassenen ( vanaf 14 jaar ) 

Dinsdagavond om 19.30 tot 20.15

Woensdag om 18.45 tot 19.30

Donderdag om 19.10 - 19.50

Zaterdag om 9.50 -10.40

Rittenkaart 6x 55,00 / 10x 85,00 / 15x 110,00 of all in abonnement 37,50 voor 6 mnd of 34,50 voor 1 jaar.

Jumping Fitness Kids 

Speciale kinderkaarten

 

 

De enige in Alkmaar 

JUMPING FITNESS KIDS  

Jumping Fitness Kids is een speciaal voor kinderen en jongeren ontwikkeld Jumping-programma. Kinderen en jongeren maken grote ontwikkelingsstappen, zijn erg leergierig en bewegen zich graag. Ze houden van nieuwe impulsen en creatieve bewegingslessen.Met Jumping Fitness Kids leren wij hoe je met de trampoline op een speelse en fantasierijke manier de vaardigheden en capaciteiten van kinderen en teenagers kan stimuleren in overeenstemming met hun motorische ontwikkeling en fysieke conditie. Kinderen en teenagers worden gemotiveerd om meer te gaan bewegen door leuke choreografieën, spelletjes en veel pret.

 

losse les 6,50 of jumping kaart 24,50 per pmnd