JUMPING FITNESS

JUMPING FITNESS DE ENIGE IN ALKMAAR

Geschikt voor iedereen
Gewicht, leeftijd of trainingsniveau zijn niet relevant voor beginners. Het belangrijkste is dat je plezier wilt hebben! Sprongen en technieken zijn gemakkelijk te leren en garanderen zelfs beginners snelle succeservaringen. ( behalve als je verder dan 3 maanden zwanger bent of een pacemaker hebt).

Perfect tegen stress
Jumping Fitness maakt je gelukkig, want tijdens de work-out komen endorfines vrij! Waarom dat zo is? Omdat Jumping Fitness een intensieve training op energieke muziek biedt en gelijktijdig een geweldige teamgeest creëert.

Efficiënte training
Buik, benen, billen – Jumping Fitness maakt je hele lichaam stevig. Gelijktijdig verbeteren de dynamische oefeningen het uithoudingsvermogen en helpen rugproblemen te voorkomen.

Effectieve calorieverbranding
Tijdens een Jumping Fitness work-out zijn er meer dan 400 spieren aan het werken, veel meer dan bij vergelijkbare duursporten. Jumping Fitness is duidelijk effectiever dan joggen voor het lichaam en het ontlast bovendien de gewrichten.

Weetjes van jumping fitness Alkmaar
Bij Jumping Fitness train je al je spieren. Deze training is bevorderend voor je stofwisseling, conditie van het hart, bloedsomloop, lymfestelsel en zorgt tevens voor een betere én diepere slaap. Ook eventuele cellulitisproblemen verminderen na een paar sessies Jumping Fitness.
Jumping fitness kun je bij zumbaalkmaar & fitwow 4x in de week doen.

VOLWASSENEN VANAF 14 JAAR

Dinsdagavond om 19.30 tot 20.15 uur | Donderdag om 18.30 - 19-15  | Zaterdag om 9.50 -10.40 uur.

Geen proeflessen alleen losse lessen 12,50

Of via de abonnement / rittenkaart / maandkaart

 

JUMPING DOCENT GEZOCHT !!!!